Shopping now!

Moda metamorfozë është tendenca e re që do t’ju kursejë para

Shkruar nga Anabel

29 Nëntor 2021

Moda metamorfozë është tendenca e re që do t’ju

Në kohë të pasigurta pandemie që në një mënyrë ose në një tjetër ndikojnë te portfoli ose nisur nga dëshira për ta shndërruar një veshje në diçka krejt tjetër, shumë prej nesh mund të kenë dëshiruar që një veshje ta përdorin në disa mënyra.

Kohëve të fundit, dizajnerët kanë gjetur mënyra për t’i bërë veshjet shumëfunksionale. Me përdorimin e zinxhirëve, kopsave ose copave shtesë, disa veshje mund të transformohen sa hap e mbyll sytë.

Moda metamorfozë përqendrohet te veshjet 2n1 – si për shembull një pallto që është edhe jelek. Me fjalë të tjera, nëse po kërkoni të blini dy produkte dhe të paguani për një, disa ide janë:

1

Moda metamorfozë është tendenca e re që do t’ju

2

Moda metamorfozë është tendenca e re që do t’ju

3

Moda metamorfozë është tendenca e re që do t’ju

4

Moda metamorfozë është tendenca e re që do t’ju

5

Moda metamorfozë është tendenca e re që do t’ju