Style Tips

3 formula të thjeshta që jua tregojnë vajzat franceze për t'u dukur stil fare kollaj

Shkruar nga Anabel

28 Nëntor 2021

3 formula të thjeshta që jua tregojnë vajzat franceze për

Pavarësisht se secila prej nesh ka stil unik, është e pashmangshme dëshira për t'u frymëzuar pak nga stili i vajzave franceze. Ka diçka tek mënyra sesi ato i kombinojnë elementet që i bën të duken elegante, të veshura thjeshtë dhe gjithmonë chic.

Pavarësisht trendeve që ndërrojnë çdo javë, gocat franceze duan që ju të mbani mend 3 formula të thjeshta veshjesh për t'i aplikuar pa shumë mundim, shpenzime dhe kohë.

1. Pardesy + bluzë më vija

Tregoni kujdes kur blini një pardesy dhe sigurohuni që të jetë e mirë. Vetëm kështu mund t'ju shoqërojë në rrugëtimin tuaj për shumë, shumë vite.

3 formula të thjeshta që jua tregojnë vajzat franceze për

2. Bluzë me jakë + triko

Kombinimi më trend i momentit, që në fakt i përket një stili klasik që s'ka humbur kurrë.

3 formula të thjeshta që jua tregojnë vajzat franceze për

3. Xhaketë treçerekshe + xhinse

Nëse është oversized vishini me një palë xhinse të ngushta dhe golf. 

3 formula të thjeshta që jua tregojnë vajzat franceze për

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI