Beje Vete

Njerëzit online tregojnë: 9 këshilla të vlefshme për të riparuar veshje dhe këpucë

Shkruar nga Anabel

26 Nëntor 2021

Njerëzit online tregojnë: 9 këshilla të vlefshme për

Për fat të mirë, shumë njerëz në internet pëlqejnë të eksperimentojnë dhe të gjejnë mënyra për të riparuar veshje ose për të gjetur mënyra se si mund të ripërdorin aksesorët e preferuar. Falë postimeve në Reddit, disa i dimë edhe ne.

1 – Kur zinxhiri i pantallonave nuk qëndron lart, vendosni një rreth metalik.

Njerëzit online tregojnë: 9 këshilla të vlefshme për

2 – Kur pantallonat janë shumë të gjata, vendosni llastik.

Njerëzit online tregojnë: 9 këshilla të vlefshme për

3 – Kur atletet kanë shenja, përdorni gomë lapsash.

Njerëzit online tregojnë: 9 këshilla të vlefshme për

4 – Kur pantallonat janë shumë të shkurtra, vishini me geta.

Njerëzit online tregojnë: 9 këshilla të vlefshme për

5 – Kur jeni shtatzënë dhe doni të vishni xhinset e preferuara për më shumë gjatë, veproni kështu:

Njerëzit online tregojnë: 9 këshilla të vlefshme për

6 – Nëse ora e preferuar dëmtohet...

Njerëzit online tregojnë: 9 këshilla të vlefshme për

7 - Mbuloni këpucët e bardha me letër higjienike gjatë tharjes, në mënyrë që të dalin të pastra dhe të bardha, pa njolla të verdha.

Njerëzit online tregojnë: 9 këshilla të vlefshme për

8 – Nëse mund mund ta hiqni etiketën e pakëndshme, projeni në një formë gjysmërrethi për të shmangur që skajet t’ju bezdisin.

Njerëzit online tregojnë: 9 këshilla të vlefshme për

9 - Hiqni shenjat e gërvishtjeve te këpucët me takë me produkte pa aceton që heqin manikyrin.

Njerëzit online tregojnë: 9 këshilla të vlefshme për