$NOB

$NOB - Episodi 3, sezoni 1: Çfarë ndodhi

Shkruar nga Anabel

21 Nëntor 2021

 $NOB - Episodi 3, sezoni 1: Çfarë ndodhi

Të gjithë janë të pafajshëm, derisa të provohet e kundërta. Kush është fajtor dhe çfarë ka ndodhur?

Episodi i tretë i $NOB nis me Tesën dhe Francin, ku ky i fundit është i vendosur për të përmbushur qëllimin e tij – të zbulojë arsyen e vërtetë se pse Tesa shkoi në vilë. Ndonëse i ofron para në këmbim të seksit, diçka duket se e bën Francin të dyshojë se Tesa nuk është ajo që shfaqet.

$NOB - Episodi 3, sezoni 1: Çfarë ndodhi

Teksa Tesa largohet në fshehtësi nga vila (pa e ditur se “sy” të tjerë janë duke e vëzhguar), Sara dhe Bojkeni shijojnë qetësinë e natës në shoqërinë e njëri-tjetrit. Pak çaste larg të tjerëve i bëjnë dy të rinjtë të bisedojnë për dashurinë, njohjet e reja, por edhe hendekun që i ndan.

$NOB - Episodi 3, sezoni 1: Çfarë ndodhi

Pak metra larg qetësisë dhe dashurisë së re që po lind mes Bojkenit dhe Sarës, disa po luftojnë me një situatë jetë a vdekje.

$NOB - Episodi 3, sezoni 1: Çfarë ndodhi

E rrëzuar nga Endi, Xhesika gjendet pa ndjenja dhe e gjakosur. Kristela, e penduar që vendosi të ndihmonte Endin, debaton me këtë të fundit mes tensionit që krejt papritur e gjejnë veten në një skenë të mundshme krimi. Fati i Xhesikës nuk dihet. Ka puls, por deri kur?

Sikur të mos mjaftonte kjo, në përpjekje për të fshehur gjurmët, Endi gjuan – këtë herë me dashje – një tjetër person. 

$NOB - Episodi 3, sezoni 1: Çfarë ndodhi

Franci, të cilit i pëlqen të mendojë që di gjithçka, këtë herë nuk di asgjë. Ai kërkon në pyll të dashurën me Kristelën e Endin, pa e ditur se të vërtetën e zhdukjes së Xhesikës e dinë po ata të dy. Mirëpo po as Endi dhe Kristela nuk do të dinë shumë gjëra, kur Xhesika zhduket.

$NOB - Episodi 3, sezoni 1: Çfarë ndodhi

Çfarë ndodhi? Shumë gjëra, mjaftueshëm tronditëse për të bërë bashkë kundër armiqve të përbashkët dy vajza të cilat orë më parë as nuk njiheshin.  

$NOB - Episodi 3, sezoni 1: Çfarë ndodhi

Pavarësisht peripecive, Tesa nuk “bëri dot asgjë”. Për çfarë “asgjë” e ka fjalën ajo?

$NOB - Episodi 3, sezoni 1: Çfarë ndodhi

Për herë të parë, shfaqet një personazh i ri – Paulini (Dritan Kastrati). Ç’lidhje ka ai me të atin e Endit (Romir Zalla) dhe çfarë kërkon të dijë? I shoqëruar nga miku/ndihmësi i tij, Admiri (Indrit Çobani), Paulini duket një personazh misterioz.

$NOB - Episodi 3, sezoni 1: Çfarë ndodhi

“Po prite mjaftueshëm te lumi, trupat e armiqve i sjell uji vetë,” thotë ai. Cilët janë armiqtë e Paulinit?

$NOB - Episodi 3, sezoni 1: Çfarë ndodhi

Seritë e “$NOB” transmetohen të dielën, ora 20:00 në Top Channel; ritransmetimi të mërkurën, ora 23:30.