Beje Vete

As mos t'ju shkojë në mendje të përdorni briskun e tij/saj

Shkruar nga Anabel

19 Nëntor 2021

As mos t'ju shkojë në mendje të përdorni briskun e

Bashkëjetesa në çift ndonjëherë ju afron aq shumë, sa padashje ju shkon mendja për të përdorur dhe brisqet e njëri-tjetrit. JO! Jeni duke nxituar, ju duhet patjetër dhe shpëtimi i vetëm është brisku i tij/saj, por në fakt jo. Pse është një "jo" në mënyrë kategorike?

1.

Së pari brisqet për femra janë bërë në një mënyrë krejt tjetër nga ato të meshkujve kështu që përveç pjesës së higjenës ato nuk duhet të përdoren nga të dyja palët.

2.

Ato supozohen të depilojnë zona të tjera si këmbët, sqetullat etj, ndërsa të burrave për për të rruajtur mjekrën.

3.

Nuk është aspak higjenike. Makina lë bosh vendet ku qimet qëndronin më parë, rezultati?

Ato vende bosh mund të mbushen me infeksione që ajo lë. Nëse ju padashje çaheni dhe ju del gjak, atëherë rrezikoni të merrni infeksione serioze që kthehen në sëmundje të rënda.

Për të parandaluar këto që sapo thamë, përpiquni të mos përdorni briskun e njëri-tjetrit.

Burimi: Pop Sugar