$NOB

$NOB - seria 3: Çfarë do të ndodhë

Shkruar nga Anabel

17 Nëntor 2021

$NOB - seria 3: Çfarë do të ndodhë

Një festë e përfunduar me gjak, intriga, gënjeshtra dhe pasiguri. Çfarë po ndodh jashtë asaj vile? Siç mund ta shihni edhe në videon përmbledhëse, Xhesika dhe Tesa përfundojnë bashkë brenda një makine, të dyja të lënduara nga goditjet, nisin të bisedojnë. Xhesika, zotohet t'i japë Tesës një shumë prej 40,000 eurosh, por për çfarë duhen?

Në ç'telashe janë futur vajzat?

$NOB - seria 3: Çfarë do të ndodhë

Nga ana tjetër, Joani diçka zbulon dhe shpërthen në lot, ndërkohë që Kristela dhe Franci gjenden në pyll, të gjithë të shqetësuar në kërkim të diçkaje.

$NOB - seria 3: Çfarë do të ndodhë

Të vetmit që duket se po shijojnë fillimin e një romance janë Bojkeni dhe Sara të veçuar nga gjithë pjesa tjetër. 

$NOB - seria 3: Çfarë do të ndodhë

Personazhë të rinj dalin në skenë që flasin për pazare, biznese dhe punë të nderlikuara që lidhen me jetën e të rinjve. Kush janë ata? 

$NOB - seria 3: Çfarë do të ndodhë

$NOB - seria 3: Çfarë do të ndodhë

Ju duhet ende të prisni edhe 5 ditë për ta zbuluar, por ndërkohë shihni sot ritransmetimin e episodit të dytë të $NOB, në Top Channel, ora 23:30. 

Episodi i tretë i $NOB është të dielën (21 nëntor) ora 20:00 në Top Channel

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by $NOB (@snob_tvseries)