Red Carpet

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të MTV Europe Music Awards

Shkruar nga Anabel

15 Nëntor 2021

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të MTV Europe Music

Pas ceremonisë së vitit të kaluar të zhvilluar në Zoom, yjet u shfaqën në tapetin e kuq të MTV EMAs. Ceremonia e Europe Music Awards u zhvillua në arenën Papp László në Budapest, Hungari dhe u moderua nga Saweetie. Ja disa nga veshjet në tapetin e kuq.

Saweetie 

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të MTV Europe Music

Saweetie

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të MTV Europe Music

Winnie Harlow

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të MTV Europe Music

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të MTV Europe Music

Rita Ora

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të MTV Europe Music

Rita Ora dhe i dashuri, Taika Waititi 

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të MTV Europe Music

Ed Sheeran 

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të MTV Europe Music

Damiano David dhe Victoria De Angelis

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të MTV Europe Music

Maneskin - Ethan Torchio, Thomas Raggi, Damiano David dhe Victoria De Angelis

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të MTV Europe Music

Olly Alexander

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të MTV Europe Music

Manu Gavassi 

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të MTV Europe Music

Griff 

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të MTV Europe Music

Oumi Janta

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të MTV Europe Music

Kim Petras

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të MTV Europe Music

Montana Brown

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të MTV Europe Music

Emma Heesters

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të MTV Europe Music

Yungblud 

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të MTV Europe Music

Jenny Bonsegne

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të MTV Europe Music