High Tech

E sigurt që ndryshimi i fundit i Instagramit do t'ju pëlqejë shumë

Shkruar nga Anabel

12 Nëntor 2021

E sigurt që ndryshimi i fundit i Instagramit do t'ju pëlqejë

Nëse deri dje, profilet e vetme që mund t'i shoqëronin postimet e tyre në Instastory me Link ishin ata me mbi 10,000 ndjekës, sot mund ta bësh dhe ti. 

Ndryshimi i fundit i Instagramit lidhet pikërisht me këtë opsion, që do t'ju lejojë të gjithëve të postojë link-qe përmes sticker-it përkatës. 

Sipas Instagramit, ky ndryshim do të ndihmojë më shumë përdoruesit, pavarësisht numrit të ndjekësve të shpërndajnë informacione të rëndësishme me familjarët dhe miqtë e tyre. Dhënia e aksesit tek të gjithë do t'i përmirësojë dhe përshpejtojë gjërat dhe kryesisht ato më të rëndësishmet. 

Për të shtuar një link në Story-it tuaja, mjafton të hidhni foton/videon dhe të klikoni mbi sticker-in "Link".

Ky përditësim nuk vjen si surprizë për të gjithë, pasi edhe më herët Instagrami njoftoi që po e konsideronte si opsion. Mund ta provoni që tani!

Burimik: Beebom

 

MOS I HUMBISNI