Dating

Për një nga këto arsye, ti je akoma single!

Shkruar nga Anabel

3 Nëntor 2021

Për një nga këto arsye, ti je akoma single!

1. Mendojnë se është personi i duhur.

Kjo gjë është e gabuar sepse ju krijon iluzione dhe njëkohësisht ka diçka që duhet ta dini: Personi perfekt nuk ekziston, maksimumi dikush shumë i mirë.

2. Biseda nuk shkon ashtu siç duhet.

Njerëzit që dalin në takime duhet të mësojnë të duken të interesuar. Kur bëhet e vështirë të ndërtoni një marrëdhënie ndodh që të bëheni të mërzitshëm.

3. Pasiguria në vete.

Nuk duhet të dilni në takim vetëm sepse ndiheni të dëshpëruar. Vishni diçka që ju bën të ndiheni rehat dhe të sigurt në vete.

4. Mungesa e sinqeritetit pas takimit të parë.

Shumë takime nuk shkojnë ashtu siç duhet sepse njëri nga partnerët është ose shumë i turpshëm ose shumë i shqetësuar se mos merr një refuzim. Nëse personi që keni përballë ju pëlqen, thuajini që do donit ta takonit prapë.

5. Mos i zvarrisni gjërat.

Gabimi që bëjnë shumë njerëz është që nuk vendosin dot nëse personi tjetër i’u pëlqen. Për këtë arsye, i zvarrisin gjërat deri sa ato dështojnë.

Burimi:Bustle

MOS I HUMBISNI