$NOB

- 4 ditë: Ku do të transmetohet $NOB (përveç Top Channel)

Shkruar nga Anabel

3 Nëntor 2021

- 4 ditë: Ku do të transmetohet $NOB (përveç Top Channel)
Foto: Ina Omuri

Seritë e sezonit të parë të serialit $NOB do të transmetohen dhe ritransmetohen në Top Channel dhe përpos kësaj, në një platformë video-on-demand.

Përmes një postimi në faqen zyrtare në Instagram, @snob_tvseries, u njoftua se 10 seritë do të transmetohen çdo të diel në orën 20:00 duke filluar nga data 7 nëntor. Ritransmetimi do të jetë të mërkurave në orën 23:30.

“Për të gjithë ju që jetoni jashtë dhe nuk keni mundësi ta shihni serialin në Top Channel, së shpejti do të mund ta blini atë online në një web të krijuar enkas për $NOB. Seriali do të jetë i shoqëruar edhe nga titra anglisht. Në ditët në vijim, do t’ju njoftojmë për datën kur $NOB do të jetë online.”

Ju kujtojmë se kanë mbetur vetëm 4 ditë nga premiera e datës 7 nëntor. Ndërkohë disa detaje janë zbuluar:

Për të tjera informacione ndiqni faqen @snob_tvseries për t’u informuar të parët me të rejat më të fundit.