Thonjtë

15+ modele dhe ngjyra për thonjtë që janë realisht *fiksuese*

Shkruar nga Anabel

3 Nëntor 2021

15+ modele dhe ngjyra për thonjtë që janë realisht

Ka kohë deri për të kuqen karakteristike të Krishtlindjes, ndaj këtë kohë, hiqni dorë nga e kuqja e gjakut dhe përqendrohuni te të tjera ngjyra. Ne ju sugjerojmë të guxoni disi, ndoshta me detajet gold ose ngjyrat jo fort të zakonshme, si për shembull jeshilja. Nuancat pastel duken bukur gjithmonë. Eksperimentoni me vijat ose vendosni detaje, qoftë kjo një zemër e vogël minimaliste.

1

15+ modele dhe ngjyra për thonjtë që janë realisht

2

15+ modele dhe ngjyra për thonjtë që janë realisht

3

15+ modele dhe ngjyra për thonjtë që janë realisht

4

15+ modele dhe ngjyra për thonjtë që janë realisht

5

15+ modele dhe ngjyra për thonjtë që janë realisht

6

15+ modele dhe ngjyra për thonjtë që janë realisht

7

15+ modele dhe ngjyra për thonjtë që janë realisht

8

15+ modele dhe ngjyra për thonjtë që janë realisht

9

15+ modele dhe ngjyra për thonjtë që janë realisht

10

15+ modele dhe ngjyra për thonjtë që janë realisht

11

15+ modele dhe ngjyra për thonjtë që janë realisht

12

15+ modele dhe ngjyra për thonjtë që janë realisht

13

15+ modele dhe ngjyra për thonjtë që janë realisht

14

15+ modele dhe ngjyra për thonjtë që janë realisht

15

15+ modele dhe ngjyra për thonjtë që janë realisht

16

15+ modele dhe ngjyra për thonjtë që janë realisht

17

15+ modele dhe ngjyra për thonjtë që janë realisht

MOS I HUMBISNI