Sex

Disa gjëra që burrat me penis të vogël s'jua thonë dot me zë të lartë, por duan që t'i dini

Shkruar nga Anabel

1 Nëntor 2021

Disa gjëra që burrat me penis të vogël s'jua thonë

1. Edhe pse i vogël, funksionon normalisht

Pjesa më e madhe e mikropenisëve funksionojnë normalisht, nuk kanë as probleme me ereksionin apo ejakulimin. I vetmi problem është psikologjik dhe lidhet me ankthin që shoqëron performancat seksuale. Mund të jenë të veckël, por janë gati për aksion!

2. Mos u përpiq të gënjesh për mënyrën si të bën të ndihesh.

Është një penis i vogël. Ai e di. Mos u sill sikur është penisi më i madh që të kanë zënë sytë ndonjëherë, sepse askujt nuk i pëlqen mëshira. Duke i thënë diçka për t’i bërë qejfin, do ta bësh të ndihet i frustruar dhe mbase ta kapë paniku në shtrat. Thuaji që të pëlqen përmasa e penisit të tij, kështu tingëllon më bukur.

3. Nuk mund të paralajmërosh partneren para seksit

Duke i thënë partneres se ke penis të vogël, do shkatërroje gjithçka. Ti mund të shfaqesh i pasigurtë, por vajza mund të reagojë keq. ‘Pse ti mendoje se unë të doja vetëm për seks?’  ‘Kaq të cekët më pandeh?’ ‘Ç’të bën të mendosh se unë doja të bëja seks me ty?’ Kaq shumë pyetje!

4. Jo, penisi nuk mund të zmadhohet

Nuk mund thjesht t’i thoni dikujt të zmadhojë penisin. Në realitet, askush nuk e ka zmadhuar kënaqshëm penisin pa pasoja. Një ndërhyrje e tillë është e dhimbshme, e rrezikshme, e shtrenjtë dhe shumë rrallë i suksesshëm, mund të reduktojë ndjesitë seksuale dhe kenaqësinë që vjen me seksin.

5. Dinjiteti është falas, por vlen kaq shumë!

Një nga shqetësimet më të mëdha të burrave me mikropenisë janë fjalët e grave me të cilat kanë fjetur dhe komentet rreth penisit me mikeshat. Kjo shkatërron dinjitetin e djemve dhe vetbesimin seksual deri në vdekje. Këtë doni të bëni? T’i shkatërroni jetën? Nuk do t’ju vinte mirë sikur dikush të komentonte rreth vaginës tuaj lartë e poshtë apo jo. Epo mendojeni edhe këtë.

6. Seksi mund të jetë sërish fantastik

Shumë burra me penis të vogël kanë probleme seksuale vetëm nga mënyra sesi njerëzit reagojnë dhe flasin për penisin e vogël. Por ka djem atje jashtë që bëjnë mrekulli me penisat e tyre të vegjël. Nëse ai e do vërtet partneren e tij, do bëjë të pamundurën për ta kënaqur në shtrat.

Burimi: Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI