Fitness

5 stërvitje të thjeshta në shtëpi, për ditët kur nuk doni të lodheni, por as të mos jeni fare aktivë

Shkruar nga Anabel

28 Tetor 2021

5 stërvitje të thjeshta në shtëpi, për ditët kur

Kate Alvarado, një instruktore fitnesi, thotë se çdo lloj stërvitjeje, intensive ose jo, ka të mirat e saj. Kur bëhet fjalë për aktivitietin fizik, shprehja "më mirë pak se asgjë" - vlen gjithmonë. Nëse ndonjë ditë e gjeni veten pa dëshirën për të lëvizur shumë, por megjithatë nuk doni ta humbisni ditën duke mos bërë asnjë aktivitet, hidhini një sy stërvitjeve të mëposhtme. Janë të shkurtra, të thjeshta dhe mbi të gjitha të miratuara nga profesionistë të fushës!

#1

#2

#3

#4

#5