TV Mania

Puthje dhe përqafime: Përballja emocionuese e Borës dhe Donaldit në Big Brother VIP!

Shkruar nga Anabel

22 Tetor 2021

Puthje dhe përqafime: Përballja emocionuese e Borës dhe Donaldit

Ardhja e Bora Zemanit në Big Brother ishte në fakt një surprizë për Semin dhe jo një përballje e mundshme e saj me Donaldin, ashtu siç mendonin dhe ndoshta prisnin të gjithë.

Puthje dhe përqafime: Përballja emocionuese e Borës dhe Donaldit

Por, pas takimit emocionues të dy vajzave, radhës i erdhi një takim tjetër "surprizë", atij të Donaldit dhe Borës.

"Kam vetëm një gjë sepse unë të kam ndjekur gjatë gjithë kohës që ke qenë këtu. Dua patjetër të të them diçka. Një nga gjërat që unë kam pëlqyer më shumë te ti ka qenë humori, ka qenë energjia pozitive që ke gjithmonë në grup dhe këtë nuk duhet ta humbasësh asnjë moment", i drejtohet Bora gjatë takimit duke e siguruar të rrijë i qetë sepse "jashtë është çdo gjë për mrekulli".

Puthje dhe përqafime: Përballja emocionuese e Borës dhe Donaldit

Në një moment gjatë takimit, Donaldi i thotë:

"Kur të dal, më prit këtu te dera, meqë edhe punon këtej", duke treguar kështu se dyshja do të sqarojnë gjithçka jashtë, dhe duke lënë hapësirë për një rikthim të mundshëm.

Takimi vazhdoi me batuta, të qeshura, përqafime dhe një puthje, shoqëruar gjatë gjithë kohës me ovacionet e njerëzve!

Puthje dhe përqafime: Përballja emocionuese e Borës dhe Donaldit

Puthje dhe përqafime: Përballja emocionuese e Borës dhe Donaldit

MOS I HUMBISNI