Dating

10+ shenja gjatë lidhjes që tregojnë se diçka nuk shkon dhe ju s'po i kushtoni rëndësi sa duhet!

Shkruar nga Anabel

22 Tetor 2021

10+ shenja gjatë lidhjes që tregojnë se diçka nuk shkon

Çdo lidhje ka uljet dhe ngritjet e veta dhe nëse për momentin jeni tek rasti i parë, do të ishte mirë të ishit të vetëdijshëm për shenjat që duhet të keni parasysh, t'i identifikoni dhe të filloni nga më e rëndësishmja për të parë se ç'mund të bëni: Komunikimi!

Ekspertët sugjerojnë t'u kushtoni vëmendje këtyre situatave/problematikave:

1. Ka vështirësi të qëndrueshme në marrëdhëniet seksuale dhe askush nuk thotë asgjë për këtë.

2. Ti po dëshmon sjellje toksike, por po përpiqesh të bësh sikur nuk po ndodhin apo se nuk e ke problem.

3. Keni ndaluar së bëri "gjestet e vogla" që tregojnë se ju e doni njëri-tjetrin.

4. Nuk i tregoni më njëri-tjetrit për gjërat e zakonshme dhe "jashtëzakonshme" që ju ndodhën në punë.

5. Nuk doni ta prezantoni njëri-tjetrin me rrethin tuaj të ngushtë.

6. Të paktën njëri nga ju, nuk thotë dhe aq shpesh "ne", por gjithmonë "unë".

7. S'i tregoni njëri-tjetrit thuajse asgjë për lidhjet e shkuara.

8. Nuk konsultoheni fare me njëri-tjetrin, për vendimmarrje të rëndësishme për ju.

9. Partneri ose ju, keni shumë plane *solo*.

10. Ndaloni së pari "veset" ose imperfeksionet e tyre si "të lezetshme".

11. Vëmendja dhe dhuratat nuk të duken shumë natyrale. 

12. Partneri/ja duket sikur përpiqet t'ju ulë sa herë që i jepet mundësia.

13. Ka një ndryshim të dukshëm në mënyrën si ai/ajo shpenzon paratë.

14. Gjuha e tyre e trupit është thjesht ndryshe.

Burimi: Women's Health

MOS I HUMBISNI