Sex

Kur të mësoni përfitimet e seksit në mëngjes, do e provoni më shpesh!

Shkruar nga Anabel

20 Tetor 2021

Kur të mësoni përfitimet e seksit në mëngjes, do e

Ne priremi të mendojmë për seksin si diçka që ndodh vetëm gjatë natës. Ka një arsye pse themi “fjetëm me dikë”. Megjithatë, ka disa përfitime edhe për seksin në mëngjes, që shtrihen përtej "seksi ndihet mirë, kështu që le ta bëjmë sa më shumë që të jetë e mundur". Ja disa nga përfitimet e tij:

- Seksi i mëngjesit ju bën më produktivë:

Provë për këtë janë shumë sondazhe online dhe dëshmi njerëzit në Reddit.

- Seksi i mëngjesit mund të ndihmojë në mposhtjen e stresit dhe të promovojë një lidhje më të ngushtë me partnerin:

Seksi siguron një çlirim të endorfinave, dhe ne të gjithë e dimë se endorfina është një hormon i mirë që krijon ndjenja relaksimi dhe ndihmon në largimin e ankthit dhe depresionit. Këto janë pluse të mëdha për të filluar ditën!

Seksi gjithashtu lëshon oksitocinë, që njihet si hormoni i dashurisë.

- Nivelet tuaja të testosteronit janë më të larta në mëngjes:

Pra, dëshira seksuale është më e lartë.

Burimi: Men’s Health

MOS I HUMBISNI