Celebrity

10+ nga unazat më unike dhe të shtrenjta të fejesës, veshur nga vajzat e Hollywood!

Shkruar nga Anabel

20 Tetor 2021

10+ nga unazat më unike dhe të shtrenjta të fejesës, veshur

Unaza e fejesës së Blake Lively ka në foksu një diamant rozë në formë ovale. Ka një vlerë prej 2 milionë dollarë. Unaza të tilla nuk janë vetëm të shtrenjta, ato janë ekskluzive. Si disa nga më të veçantat, ekspertët vlerësojnë këto:

1. Unaza e Jennifer Aniston për 500,000 dollarë nga Justin Theroux

10+ nga unazat më unike dhe të shtrenjta të fejesës, veshur

2. Unaza e Lady Gaga për 400,000 dollarë nga Christian Carino

10+ nga unazat më unike dhe të shtrenjta të fejesës, veshur

3. Unaza e Hailey Bieber për 500 000 dollarë nga Justin Bieber

10+ nga unazat më unike dhe të shtrenjta të fejesës, veshur

4. Unaza e Scarlett Johansson për 400,000 dollarë nga Colin Jost

10+ nga unazat më unike dhe të shtrenjta të fejesës, veshur

5. Unaza e Ariana Grande për rreth 200,000 dollarë nga Dalton Gomez

10+ nga unazat më unike dhe të shtrenjta të fejesës, veshur

6. Unaza e Emily Ratajkowski për 122,000 dollarë nga Sebastian Bear-McClard

10+ nga unazat më unike dhe të shtrenjta të fejesës, veshur

7. Unaza e Kate Middleton për rreth 500,000 dollarë nga Princi William

10+ nga unazat më unike dhe të shtrenjta të fejesës, veshur

8. Unaza e Blake Lively për 2 milionë dollarë nga Ryan Reynolds

10+ nga unazat më unike dhe të shtrenjta të fejesës, veshur

9. Unaza e Angelina Jolie për 250,000 dollarë nga Brad Pitt

10+ nga unazat më unike dhe të shtrenjta të fejesës, veshur

10. Unaza e Reese Witherspoon për 160,000-200,000 dollarë nga Jim Toth

10+ nga unazat më unike dhe të shtrenjta të fejesës, veshur

11. Unaza e Natalie Portman për 35,000 dollarë nga Benjamin Millepied

10+ nga unazat më unike dhe të shtrenjta të fejesës, veshur

Burimi: Bright Side

MOS I HUMBISNI