Kuzhina

Darka e Halloween-it në shtëpi duhet t'ju gjejë me këto antipasta kaq ~të frikshme~

Shkruar nga Anabel

20 Tetor 2021

Darka e Halloween-it në shtëpi duhet t'ju gjejë me këto

Nëse s'keni plane jashtë shtëpisë për Halloween, mund ta festoni brenda saj në mënyrën më interesante të mundshme. Pasi të keni zgjedhur kostumin për këtë vit, ju duhet të blini vetëm një "skelet" për të zbukuruar antipastën e radhës! 

Darka e Halloween-it në shtëpi duhet t'ju gjejë me këto

Djathërat, proshutat, frutat e thata dhe reçeli jo vetëm që do t'ju duken ndryshe, por do të mendoheni disa herë para se t'i konsumoni. Për këtë datë është vetëm një detaj i vogël që do t'ju ndryshojë komplet tryezën. Skeleti në mes të charcuterie-së! Pasi ta keni vendosur, mbushni gjithë pjesët e trupit me fruta, djathëra , ëmbëlsira dhe sigurisht kunguj të vegjël.

Darka e Halloween-it në shtëpi duhet t'ju gjejë me këto

Darka e Halloween-it në shtëpi duhet t'ju gjejë me këto

Nëse jeni pak më kreativë seç duhet, mund të realizoni këtë! 

Darka e Halloween-it në shtëpi duhet t'ju gjejë me këto

Për miqtë e ftuar, kjo pjatancë është perfekte! 

Darka e Halloween-it në shtëpi duhet t'ju gjejë me këto

Mos harroni të bëni foto para se të nisni festën!

Burimi: Pop Sugar

MOS I HUMBISNI