Social Buzz

Do të fiksoheni pas unazave të grave të famshme derisa të shihni sa kanë kushtuar!

Shkruar nga Anabel

19 Tetor 2021

Do të fiksoheni pas unazave të grave të famshme derisa të

Nëse ai është duke pritur t'i thoni çfarë unaze doni për fejesë/martesë dhe ju s'dini çfarë të zgjidhni, ndoshta unazat më të famshme të Vip-ave do t'ju ndihmojnë!  S'mund të themi të njëjtën gjë për çmimin, por ngushëllohuni me faktin që partneri juaj s'është Brad Pitt dhe as princi William! 

1. Unaza $500,000 e Jennifer Aniston nga Justin Theroux

Do të fiksoheni pas unazave të grave të famshme derisa të

2. Unaza  $400,000 për Lady Gaga-n nga Christian Carino

Do të fiksoheni pas unazave të grave të famshme derisa të

3. Justin Bieber ka shije dhe kjo unazë $500 000 është goxha provë!

Do të fiksoheni pas unazave të grave të famshme derisa të

4. Scarlett Johansson me unazën $400,000 nga Colin Jost

Do të fiksoheni pas unazave të grave të famshme derisa të

5. Ariana Grande mori këtë diamand  $200,000 nga Dalton Gomez

Do të fiksoheni pas unazave të grave të famshme derisa të

6. Kurse unaza e Emily Ratajkowski-t nga partneri Sebastian Bear-McClard kushtoi plot $122,000 

Do të fiksoheni pas unazave të grave të famshme derisa të

7. Kate Middleton me unazën rreth $500,000 nga princi William

Do të fiksoheni pas unazave të grave të famshme derisa të

8. Besojeni ose jo, unaza e Blake Lively-t nga Ryan Reynolds ka kushtuar plot $2 million

Do të fiksoheni pas unazave të grave të famshme derisa të

9. Unaza $250.000 e Angelina Jolie nga Brad Pitt

Do të fiksoheni pas unazave të grave të famshme derisa të

 10. Unaza e Natalie Portman kushton $35,000 dhe ishte dhuratë nga Benjamin Millepied

Do të fiksoheni pas unazave të grave të famshme derisa të

Burimi: Brides

MOS I HUMBISNI