Street Style

6 trende 'të vjetra' që janë rikthyer fuqishëm këtë vjeshtë/dimër

Shkruar nga Anabel

18 Tetor 2021

6 trende 'të vjetra' që janë rikthyer fuqishëm

Si gjithçka tjetër, edhe moda bën xhiron e saj nëpër vite dhe kthehet sërish! Nuk ekziston në të vërtet një trend "i ri". Janë thjesht përditësime ose rikthime të atyre elementeve që dinë t'i rezistojnë kohës. 

Çfarë është rikthyer fuqishëm këtë sezon?

1. Xhinset me bel të ulët

6 trende 'të vjetra' që janë rikthyer fuqishëm

Koha për t'u kthyer sërish në fillimet e viteve 2000. 

2. Jeshilja e ndezur

6 trende 'të vjetra' që janë rikthyer fuqishëm

Kaq e ndezur!

3. Çizmet western

6 trende 'të vjetra' që janë rikthyer fuqishëm

Jo pa arsye keni parë shumë çizme coëboy kohët e fundit. Janë zyrtarisht në modë!

4. Printet retro

6 trende 'të vjetra' që janë rikthyer fuqishëm

Vjeshta/dimri është për të eksperimentuar me printe gjeometrike. Frymëzohuni nga vitet '60-të!

5. Getat me detaje

6 trende 'të vjetra' që janë rikthyer fuqishëm

Ka diçka shumë klasike dhe elegante tek to!

6. Xhaketa xhins

6 trende 'të vjetra' që janë rikthyer fuqishëm

Nuk dolën kurrë nga moda, por këtë vit mund t'i merrni edhe 2 masa më të mëdha për t'u dukur edhe më cool.

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI