Sex

10 fjali ~kaq interesante~ që do ta çojnë seksin në tjetër nivel

Shkruar nga Anabel

14 Tetor 2021

10 fjali ~kaq interesante~ që do ta çojnë seksin në

Nëse doni që seksi i sotëm të jetë më pak si "The Notebook" dhe më shumë qejf si "Fifty Shades of Grey", atëherë nxeheni pak situatën me fjalë! Tregojini atij kush është Bo$$-i!

1.

"Dua që sot të bëjmë...(emrin e një pozicioni specifik)."

2.

"A je gati të bëj me ty çfarë të dua."

3.

"Hiqi rrobat dhe shtrihu në shtrat urgjent!"

4.

"Më thuaj çfarë do të më bësh."

5.

"A mund ta prekësh veten për mua?"

6.

"Mos bëj asnjë zhurmë derisa të të them unë që mundesh."

7.

"Dua të të dëgjoj të lutesh. Kërko leje për çdo gjë!"

8.

"Sot jam unë ajo që do të të kontrolloj!"

9.

"Dua të të shoh në gjunjë dhe dua tani!"

10.

"Më thuaj diçka që ke dashur të ta bëj gjithmonë!"

Burimi: Elite Daily

MOS I HUMBISNI