Style Tips

Na thuaj një model fustani të ‘sikletshëm’, të të themi cilat lloj reçipetash të duhen!

Shkruar nga Anabel

13 Tetor 2021

Na thuaj një model fustani të ‘sikletshëm’, të

Jo pak vajza kanë një marrëdhënie dashuri-urrejtje me reçipetat. Ndonjëherë nevojiten dhe herë të tjera, janë thjesht të bezdisshme. Nëse adhuroni veshjet e ndërlikuara, me rripa, modele të veçanta etj - gjasat janë që reçipetat klasike të mos keni mundësi t'i vishni dot gjithmonë. Zbuloni modelet e reçipetave që ju duhen, në varësi të modeleve të një fustani:

1. Për një fustan bust, me rripa të hollë ose me një "krah":

Na thuaj një model fustani të ‘sikletshëm’, të

Na thuaj një model fustani të ‘sikletshëm’, të

Ju duhen: Reçipeta body pa rripa, reçipeta pa rripa, reçipeta me një krah

Na thuaj një model fustani të ‘sikletshëm’, të

Na thuaj një model fustani të ‘sikletshëm’, të

Na thuaj një model fustani të ‘sikletshëm’, të

2. Për një fustan me shpinën e ekspozuar:

Na thuaj një model fustani të ‘sikletshëm’, të

Ju duhen: Kupa silikoni, reçipeta me rripa të tejdukshëm

Na thuaj një model fustani të ‘sikletshëm’, të

3. Për një fustan pa mëngë:

Na thuaj një model fustani të ‘sikletshëm’, të

Ju duhen: Reçipeta që nuk i kanë rripat mbi supe

Na thuaj një model fustani të ‘sikletshëm’, të

Na thuaj një model fustani të ‘sikletshëm’, të

4. Për një fustan të hapur në zonën e gjoksit:

Na thuaj një model fustani të ‘sikletshëm’, të

Ju duhen: Reçipeta me të njëjtin model

Na thuaj një model fustani të ‘sikletshëm’, të

5. Për një fustan edhe më të hapur:

Na thuaj një model fustani të ‘sikletshëm’, të

Ju duhen: Mbështjellëse për thithkat

Na thuaj një model fustani të ‘sikletshëm’, të

Burimi: Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI