Social Buzz

Vëmë bast se s'do e gjeni dot moshën e vërtetë të këtyre njerëzve!

Shkruar nga Anabel

13 Tetor 2021

Vëmë bast se s'do e gjeni dot moshën e vërtetë

Nuk është gjithmonë e lehtë të gjesh moshën e dikujt, por tentoni me fotot e njerëzve të panjohur më poshtë:

#1

Vëmë bast se s'do e gjeni dot moshën e vërtetë

#2 - Mosha në të dy fotot është e ndryshme: Provoni ta gjeni në të dyja rastet

Vëmë bast se s'do e gjeni dot moshën e vërtetë

#3

Vëmë bast se s'do e gjeni dot moshën e vërtetë

#4

Vëmë bast se s'do e gjeni dot moshën e vërtetë

#5

Vëmë bast se s'do e gjeni dot moshën e vërtetë

#6

Vëmë bast se s'do e gjeni dot moshën e vërtetë

#7

Vëmë bast se s'do e gjeni dot moshën e vërtetë

#8

Vëmë bast se s'do e gjeni dot moshën e vërtetë

#9

Vëmë bast se s'do e gjeni dot moshën e vërtetë

Përgjigjet:

1. "Jam 31 vjeç dhe kam 4 fëmijë. Njerëzit gjithmonë më pyesin nëse fëmijët janë motrat dhe vëllezërit e mi të vegjël".

2. Do më kërkojnë përgjithmonë ID-në. Unë moshën 15 vjeçare (fotoja majtas) dhe tani, thuajse 40 vjeç.

3. Këtu kam qenë 11 vjeç, por dukem si të isha 50.

4. Jam 25 vjeç. Njerëzit akoma më pyesin në "çfarë klase je".

5. Shumë njerëz mendojnë se jam adoleshent. Jam 34 vjeç!

6. Unë pak orë para ditëlindjes sime të 16. Që atëherë duke u bërë tullac.

7. 18 vjeç.

8. Sa kam mbushur 19 vjeç, por shumë njerëz më thonë se ngjaj si 30.

9. Unë në 2010-ën. Isha 15, por dukesha si 35.

MOS I HUMBISNI