Shendeti i Gruas

Ndizen dritat rozë në mbështetje të ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit

Shkruar nga Anabel

12 Tetor 2021

Ndizen dritat rozë në mbështetje të

Një fjongo rozë simbolizon, besim, shpresë dhe dashuri për jetën, ndaj Raiffeisen Bank do t’i tregojë çdo guraje se jeta e saj është e rëndësishme.

Në muajin dedikuar luftës kundër kancerit të gjirit, Raiffeisen Bank solidarizohet në mbështetjen e kësaj kauze duke ndezur dritat rozë në Zyrat Qendrore gjatë gjithë muajit tetor.

Në këtë menyrë Raiffeisen tregon mbështetjen e saj për rritjen e ndërgjegjësimit shoqëror, kontrollin dhe parandalimin e kësaj sëmundjeje.

Zgjedhjet dhe veprimet e gjithsecilit kanë fuqinë për të mbrojtur shëndetin tonë.

Kujdesuni për shëndetin tuaj, diagnostifikimi në kohë shpëton jetë!

#TetoriRoze #MosNeglizho, #Diagnostikimiihershëmshpëton# jetën!

#5minutavlejnësanjëjetë- KryejMamografinë!

MOS I HUMBISNI