Celebrity

Megan Fox dhe Machine Gun Kelly i kanë bërë këtë tatuazh njëri-tjetrit dhe ju as që e keni vënë re!

Shkruar nga Anabel

12 Tetor 2021

Megan Fox dhe Machine Gun Kelly i kanë bërë këtë

Fiksimi i internetit me romancën e Megan Fox dhe reperit Machine Gun Kelly nuk është sekret. Duke marrë parasysh lidhjen intensive të çiftit, një tatuazh ishte thjesht çështje kohe.

Gjatë një interviste me GQ, dyshja tregon se vendosi të bëjë tatuazh frazën "përalla më e errët" - për të cilën Fox tha se është një ndër mesazhet e para që kanë shkëmbyer me njëri-tjetrin.

Megan Fox dhe Machine Gun Kelly i kanë bërë këtë

Intervista nuk tregoi më shumë detaje për tatuazhet, por sipas Pop Sugar, "ato kanë qenë para syve tanë gjatë gjithë kohës". Ndërsa performonim në Riot Fest 2021 më 19 shtator, një tatuazh i ri i zbehtë mund të dallohet poshtë bluzës së reperit. Fox nga ana tjetër ka gjithashtu një tatuazh të ri, një version "yin-yang", por diku në trup ka të shkruar edhe të njëjtin shkrim si ai i reperit: "Përalla më e errët" (The darkest fairytale).

Megan Fox dhe Machine Gun Kelly i kanë bërë këtë
Megan Fox dhe Machine Gun Kelly në VMA të 2021
Megan Fox dhe Machine Gun Kelly i kanë bërë këtë
Tatuazhi i ri i Megan
Megan Fox dhe Machine Gun Kelly i kanë bërë këtë
Tatuazhi i ri i Machine Gun Kelly, teksa performon në Riot Fest

Megan Fox dhe Machine Gun Kelly i kanë bërë këtë

MOS I HUMBISNI