QUIZ

Quiz: A do dilje ~gjallë~ nga Squid Game?

Shkruar nga Anabel

11 Tetor 2021

Quiz: A do dilje ~gjallë~ nga Squid Game?

Supozojmë për një moment, se jeni trokë, të mbytur në borxhe dhe s’keni asgjë për të humbur (veç jetës suaj).

I thoni “po” ftesës së “Squid Game” dhe loja fillon. A do dilje ti i/e fundit?

Quiz: A do dilje ~gjallë~ nga Squid Game?

PQuiz

MOS I HUMBISNI