Udhetim

3 vendet më relaksuese për të kaluar pushimet në Europë

Shkruar nga Anabel

10 Tetor 2021

3 vendet më relaksuese për të kaluar pushimet në Europë

Ekspertët e udhëtimit në OVO Network, një platformë për vendodhjet mahnitëse dhe objekte interesante, kanë përpiluar një listë me destinacionet më të qeta të pushimeve në Europë. Pra, vende të përsosura nëse jeni duke kërkuar për një “arratisje” të qetë, larg zhurmave dhe jetës së shpejtë.

Ekspertët kombinuan të dhënat nga Google Maps dhe statistikat lokale të ndotjes së ajrit dhe dendësisë së popullsisë.

3. Hvar, Kroaci: ishull i vogël ku ndodhen disa nga hotelet më mira në Europë; i famshëm për fusha me livando dhe i përshtatshëm për t’u vizituar me varkë.

3 vendet më relaksuese për të kaluar pushimet në Europë

3 vendet më relaksuese për të kaluar pushimet në Europë

2. Gruyeres, Zvicër: i famshëm për djathin dhe spa; qytet malor zviceran; i përshtatshëm për t’u vizituar në këmbë dhe i njohur për ajrin e pastër.

3 vendet më relaksuese për të kaluar pushimet në Europë

3 vendet më relaksuese për të kaluar pushimet në Europë

1. Zahara de la Sierra, Spanjë: popullsi e vogël; shumëllojshmëri llixhash; përzierje e kishave, dyqaneve të suverineve dhe bareve.

3 vendet më relaksuese për të kaluar pushimet në Europë

3 vendet më relaksuese për të kaluar pushimet në Europë