Sex

30 fantazi të famshme seksuale që duhet t’i provosh me partnerin/en

Shkruar nga Anabel

9 Tetor 2021

30 fantazi të famshme seksuale që duhet t’i provosh me

Mary Jo Rapini, një psikoterapiste e specializuar në intimitet, seks dhe marrëdhënie, thotë se çelësi është të siguroheni që marrëdhënia juaj të jetë mjaft e fortë për të trajtuar një fantazi të zakonshme seksuale dhe se është diçka të cilën e doni të dy. Komunikoni me partnerin dhe zgjidhni nga kjo listë:

- Përfshini bojërat, akullin, ushqimet

- Bëni një lojë ku duhet të gjeni fantazitë e njëri-tjetrit

- Vendosni disa fantazi në copëza letrash, mbyllini dhe përzgjidhni në formë bingoje disa prej tyre

- Provoni skenarin “shefi/ja dhe nëpunësi”.

- Infermierja seksi

- Oficer policie

- Sportist

- Rikrijoni skena nga “50 Shades of Grey” ose “365 Days”

- Bëni seks në një vend të ndaluar ose jo të përshtatshëm

- Thërrisni një person të tretë t’ju bashkohet

- Përfshihuni në seks në grup

- Kënaquni me veten ndërsa partneri/ja ju sheh (ose e kundërta)

- Shihni njëri-tjetrin duke u masturbuar

- Përfshini lodra seksi

- Striptizë

- Shkoni në një klub striptizmi

+ Përfshini ide të tjera që i keni ju, por ne nuk i përmendëm

Burimi: Women’s Health Magazine

MOS I HUMBISNI