Anonim të lutem

Shqiptarët tregojnë 30+ fiksime të çuditshme që kanë në kuzhinë

Shkruar nga Anabel

8 Tetor 2021

Shqiptarët tregojnë 30+ fiksime të çuditshme që

1. Vdes për letra paketimi/furre. Kam qejf t’i përdor në çdo gjë dhe më pëlqen shumë procesi i mbështjelljes.

2. Pecetat e verdha. Kur i ndërroj dhe hedh të vjetrën, më duket sikur kam blerë bluzë.

3. Të ha gjatë kohës që gatuhet vakti.

Shqiptarët tregojnë 30+ fiksime të çuditshme që

4. Unë vdes për rrahësen e vezëve. Antistres.

5. Të kem sa më shumë kanavozë me erëza.

6. Pastërtia/organizimi.

Shqiptarët tregojnë 30+ fiksime të çuditshme që

7. Enët prej qelqi.

8. Kanellën, e përdor kudo.

9. Të bëj personazhe kur gatuaj. I bëj gjithmonë.

10. Erëzat, mundësisht edhe ato që s’kanë lidhje me gatimin.

Shqiptarët tregojnë 30+ fiksime të çuditshme që

11. Të laj duart pas çdo gjëje që prek.

12. Të ha përzierjen e kekut para pjekjes.

Shqiptarët tregojnë 30+ fiksime të çuditshme që

13. Larja e enëve, është puna e shtëpisë perfekte për mua.

14. Kam fiksim të pastroj direkt vendin ku gatuaj.

15. Të palos pecetat trekëndore dhe të mos e lë kurrë sobën me vaj.

16. T’i shtoj djath çdo gatimi.

Shqiptarët tregojnë 30+ fiksime të çuditshme që

17. Të kombinoj ngjyrat e pjatave me ushqimin.

18. Të bëj sa më shumë enë për të larë.

19. Të bëj një super rrëmujë. Nuk funksionoj dot në ambient të sistemuar.

Shqiptarët tregojnë 30+ fiksime të çuditshme që

20. Nuk gatuaj dot po nuk e pata lavamanin e pastër.

21. Çdo enë duhet të ketë kapak.

22. Pjatat. Kam qejf të kem lloje dhe ngjyra të ndryshme.

23. Të këndoj dhe kërcej kur gatuaj.

Shqiptarët tregojnë 30+ fiksime të çuditshme që

24. Të përdor çdo tas të mundshëm për përbërësin më të vogël.

25. Të sistemoj gjërat në frigorifer duke kombinuar ngjyrat.

26. Laj orë e sekondë enët; qoftë edhe një lugë apo një pjatë.

Shqiptarët tregojnë 30+ fiksime të çuditshme që

27. Nëse pjatat kanë lule  për shembull, kam fiksim që pas larjes ato të jenë në të njëjtin drejtim.

28. Copëtimi i perimeve te dërrasa e gatimit.

Shqiptarët tregojnë 30+ fiksime të çuditshme që

29. T’i hedh hudhra çdo ushqimi të mundshëm.

30. Kur laj enët, lë gjithmonë një lugë pa larë.

31. Kavanozëve u vendos gjithmonë letër ku shkruhet emri i produktit.

32. Lugët silikon.

33. I ndaj frutat dhe perimet sipas ngjyrave.

34.  T’i shtoj çdo recete majdanoz

- Mbërritur te Anabel Media në Instagram. Copyright Anabel.al / Ndalohet ribotimi pa lejen e redaksisë.

MOS I HUMBISNI