Street Style

Gucci dhe gjyshet tona kanë një të përbashkët këtë vjeshtë!

Shkruar nga Anabel

5 Tetor 2021

Gucci dhe gjyshet tona kanë një të përbashkët

Ashtu si vjeshtën dhe dimrin e kaluar, edhe këtë vit jelekët më thurje “të gjysheve” do të vazhdojnë të jenë në modë. Këtë e konfirmoi më së miri Gucci me koleksionin e ri, ku shumë nga veshjet janë jelekë të ngrohtë, kryesisht me ngjyra.

Gucci dhe gjyshet tona kanë një të përbashkët

Sigurisht, ju nuk duhet t’i keni patjetër Gucci që të duket se po ndiqni #trendin. Mjafton të gjeni jelekë të këndshëm, t’i kombinoni me pak ngjyra ose me një stil minimalist dhe t’i shijoni temperaturat që vijnë duke u ulur, duke qenë ngrohtë.

Gucci dhe gjyshet tona kanë një të përbashkët

Gucci dhe gjyshet tona kanë një të përbashkët

Jelekët me thurje nuk kanë ardhur vetëm prej Gucci-t, por shumë firma si Burberry etj, po i rikthejnë me ndryshimin e stinëve.

Gucci dhe gjyshet tona kanë një të përbashkët

Gucci dhe gjyshet tona kanë një të përbashkët

Gucci dhe gjyshet tona kanë një të përbashkët

Gucci dhe gjyshet tona kanë një të përbashkët

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI