Keshilla Arredimi

Kourtney dhe Kylie janë gati për Halloween: Një tur brenda shtëpisë së dekoruar deri në detaje!

Shkruar nga Anabel

4 Tetor 2021

Kourtney dhe Kylie janë gati për Halloween: Një tur brenda

Halloween-i është një festë që familja Kardashian e merr shumë, po shumë seriozisht. Përgatitjet e para, kësaj radhe i ka bërë Kourtney Kardashian dhe Kylie Jenner dhe dekori me temën e kungujve të frikshëm është i pranishëm deri në detaje. 

Shtëpitë duken më shumë si muze të pushtuara nga fantazmat, ndërsa ëmbëlsirat duken gjithsesi të shijshme. Zbulojeni më poshtë gjithë dekorin, përmes fotove:

#1

Kourtney dhe Kylie janë gati për Halloween: Një tur brenda

#2

Kourtney dhe Kylie janë gati për Halloween: Një tur brenda

#3

Kourtney dhe Kylie janë gati për Halloween: Një tur brenda

#4

Kourtney dhe Kylie janë gati për Halloween: Një tur brenda

#5

Kourtney dhe Kylie janë gati për Halloween: Një tur brenda

#6

Kourtney dhe Kylie janë gati për Halloween: Një tur brenda

#7

Kourtney dhe Kylie janë gati për Halloween: Një tur brenda

#8

Kourtney dhe Kylie janë gati për Halloween: Një tur brenda

#9

Kourtney dhe Kylie janë gati për Halloween: Një tur brenda

#10

Kourtney dhe Kylie janë gati për Halloween: Një tur brenda

#11

Kourtney dhe Kylie janë gati për Halloween: Një tur brenda

#12

Kourtney dhe Kylie janë gati për Halloween: Një tur brenda

#13

Kourtney dhe Kylie janë gati për Halloween: Një tur brenda

#14

Kourtney dhe Kylie janë gati për Halloween: Një tur brenda

#15

Kourtney dhe Kylie janë gati për Halloween: Një tur brenda

Burimi: Page Six

MOS I HUMBISNI