Thonjtë

15 ide me ngjyrën blu nëse doni që thonjtë tuaj të jenë #thecoolest

Shkruar nga Anabel

2 Tetor 2021

15 ide me ngjyrën blu nëse doni që thonjtë tuaj të

Ultramarine, safir, baby blue, turkez, kobalt, admiral, bojëdeti etj. janë vetëm disa nga nuancat e ngjyrës blu, e cila duket se është një nga trendet e momentit për ngjyrat dhe modelet e thonjve. Një zgjedhje jo dhe aq e përhapur, modelet në vijim janë padyshim #thecoolest që keni parë këto kohë!

1

15 ide me ngjyrën blu nëse doni që thonjtë tuaj të

2

15 ide me ngjyrën blu nëse doni që thonjtë tuaj të

3

15 ide me ngjyrën blu nëse doni që thonjtë tuaj të

4

15 ide me ngjyrën blu nëse doni që thonjtë tuaj të

5

15 ide me ngjyrën blu nëse doni që thonjtë tuaj të

6

15 ide me ngjyrën blu nëse doni që thonjtë tuaj të

7

15 ide me ngjyrën blu nëse doni që thonjtë tuaj të

8

15 ide me ngjyrën blu nëse doni që thonjtë tuaj të

9

15 ide me ngjyrën blu nëse doni që thonjtë tuaj të

10

15 ide me ngjyrën blu nëse doni që thonjtë tuaj të

11

15 ide me ngjyrën blu nëse doni që thonjtë tuaj të

12

15 ide me ngjyrën blu nëse doni që thonjtë tuaj të

13

15 ide me ngjyrën blu nëse doni që thonjtë tuaj të

14

15 ide me ngjyrën blu nëse doni që thonjtë tuaj të

15

15 ide me ngjyrën blu nëse doni që thonjtë tuaj të

MOS I HUMBISNI