Sex

Ç'pret ai nga ty në shtrat dhe pse nuk ta thotë me zë të lartë

Shkruar nga Anabel

1 Tetor 2021

Ç'pret ai nga ty në shtrat dhe pse nuk ta thotë me zë

1- Të jesh aktive dhe e lirshme! 

Kjo nuk do të thotë se duhet të hidheni mbi krevat por ama as të rrini e ngurtë duke i lënë atij çdo lëvizje në dorë.

2-Të bësh seks oral

Jua mori mendja këtë apo jo? Përtej kënaqësisë absolute, kjo do të thotë se ju i kushtoni rëndësi asaj që ai pëlqen dhe nuk mendoni vetëm për vete gjatë aktit seksual.

3- Të mos fshiheni

Që do të thotë jo drita të fikura apo çarçaf i tërhqeur deri te mjekra për t'u fshehur. Për meshkuj ajo që është vërtetë seksi është siguria juaj në vetvete.

4- Të mos jeni nervoze

Është normale të kesh ndjenja ankthi apo nervozizmi, sidomos herën e parë, por ama nëse doni t'i bëni përshtypje atij, shijojeni marrëdhënien pa paranoja!

5- Mos u shtir

Nëse filloni një raport seksual duke u shtirur do të jetë vërtetë e pamundur në të ardhmen që situata të përmirësohet.

6- Mos kritiko dhe paragjyko

Mos bëj kritika gjatë raportit sikur të jeni eksperte. Më keq akoma nëse një mashkull zbulon se ju jeni ankuar për të në prani të mikeshave tuaja për seksin me të, me shumë gjasa nuk do ta shihni më.

Burimi: Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI