Kinema & TV

Nëse u fiksove keq me serialin 'Squid Game', këto seriale dhe filma të tjerë janë për ty!

Shkruar nga Anabel

1 Tetor 2021

Nëse u fiksove keq me serialin 'Squid Game', këto seriale

"Squid Game" po kthehet në një fenomen në gjithë botën. Seriali i Netflix ka arritur numrin 1 në renditjen "Top 10" të Netflix Today në shumë vende dhe tani, seriali pritet të kthehet në më të ndjekurin e të gjitha kohërave.

Nëse e ke parë, e ke përfunduar dhe të pëlqeu po aq sa miliona njerëzve, gjasat janë që edhe serialet dhe filmat e mëposhtëm të të pëlqejnë po aq shumë:

1. The Hunger Games

2. Scream

3. Parasite

4. Circle

5. Reality Z

6. Saw

7. Slasher

8. The Belko Experiment

9. Hostel

10. The Purge

11. As The Gods Will

Nëse u fiksove keq me serialin 'Squid Game', këto seriale

MOS I HUMBISNI