Street Style

Trendi i pantallonave që mund t'i vishni me gjithçka dhe të dukeni super 'cool'

Shkruar nga Anabel

29 Shtator 2021

Trendi i pantallonave që mund t'i vishni me gjithçka dhe

Përveç xhinseve, dashurisë sonë të përjetshme, me siguri keni parë një model pantallonash më shumë se çfarëdo tjetër gjatë kësaj periudhe. Të thjeshta në dukje, pantallonat serioze që shkojnë me çdo lloj T-shirt apo këmishe ju bëjnë të dukeni stil si me magji.

Trendi i pantallonave që mund t'i vishni me gjithçka dhe

Rrugët e Londrës, jo rastësisht janë pushtuar nga ky model, që do të doni t'i blini që pas leximit të këtij artikulli.

Trendi i pantallonave që mund t'i vishni me gjithçka dhe

Pantallona si këto mund t'i vishni me bluza të gjera dhe atlete, taka dhe jelekë, xhaketa dhe gjithçka tjetër në varësi të vendit ku do të shkoni. 

Trendi i pantallonave që mund t'i vishni me gjithçka dhe

Nga kaq thjeshtë..

Trendi i pantallonave që mund t'i vishni me gjithçka dhe

Në një kostum si ky!

Trendi i pantallonave që mund t'i vishni me gjithçka dhe

Konsiderojini "investim" dhe vishini gjatë gjithë vjeshtë-dimrit.

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI