Sex

Një fjalor i çuditshëm seksi, për ty që ke 'turp' të pyesësh

Shkruar nga Anabel

28 Shtator 2021

Një fjalor i çuditshëm seksi, për ty që ke

Ka qindra, në mos mijëra, fjalë zhargoni seksi, dhe të reja shfaqen çdo ditë, ndërsa të tjerat dalin jashtë modës. Sidoqoftë, në një përpjekje për të sqaruar ca fjalë që mund t’ju konfuzojnë, më poshtë gjeni 18 terma seksualë që ndoshta i keni dëgjuar nëpër filma, TikTok apo artikuj online, por s’e keni kuptuar ndonjëherë ç’do të thonë.

Fjalët janë ruajtur në anglisht sepse sigurisht, pjesa më e madhe nuk ekzistojnë në shqip.

1. Aftercare (Kujdesi i mëvonshëm)

Kujdesi i mëvonshëm është praktika për t'u siguruar që të gjithë të ndjehen të kujdesur dhe të mbështetur pas një seance seksi. Ka mijëra mënyra për ta bërë këtë.

2. Boofing

Boofing është kur ju ose një partner vendosni pilula në trupin tuaj përmes anusit. Kjo mund të bëhet me gishta, ose partneri mund t'i vendosë në penis dhe të bëjë seks anal me ju.

3. Bussy

Është si një kombinim i fjalës “djalë” dhe vaginë” dhe përdoret për t'iu referuar anusit të një burri. Përdoret kryesisht në kulturën queer.

4. Doppelbanger

Kur bëni seks me dikë që duket identik me ju ose ju ngjason shumë.

5. Facial, njihet ndryshe si Moneyshot

Kur partneri ejakulon në fytyrën e partnerit/es. Termi “moneyshot” vjen nga mbizotërimi i kësaj lëvizjeje në pornografi.

6. Facefuck

Siç mund ta kuptoni nga emri, është kur dikush (zakonisht në mënyrë agresive), kryen marrëdhënie në gojën e partnerit/es.

7. Felching

Felching është kur pini spermën tuaj jashtë anusit të partnerit pasi keni bërë seks anal.

8. Fisting

Penetrimi në vaginën ose anusin e dikujt me të gjithë dorën. Kërkohet *shumë* lubrifikim.

9. Hotline Bling

Është një fjalë tjetër për “booty call”, kur telefononi dikë vetëm për seks. Fjala u bë e njohur pas këngës së Drake më të njëjtin titull.

10. Mastuwaiting

Kur po shihni porno, por duhet të prisni për pak sepse videoja ngeci ose po ngarkohet.

11. Pearl Necklace (Varëse me perla)

Kur partneri lëshon spermën rreth qafës së partnerit/es, duke lënë rrathë të vegjël rreth qafës. Sigurisht, tani s’do mendoni më kurrë njësoj për varëset me perla.

12. Postboned (nga “postponed”, kur shtyn diçka për më vonë)

Kur dikush vjen vonë diku sepse ishte shumë i zënë duke bërë seks.

13. Queening (Ndryshe njihet si “ulja në fytyrë")

Kur partnerja ngjesh fytyrën e partnerit pranë vulvës që ai të vazhdojë “punën”.

13. Rim Job

Njihet edhe si “rimming” ose “analingus” dhe është akti i stimulimi të anusit të një personi me gjuhë.

14. Shrimping

Kur thith gishtat e këmbëve të dikujt seksualisht.

15. Simping

Një term që u bë i njohur në TikTok, duke iu referuar burrave që janë gati të bëjnë gjithçka për gra, që as nuk janë dhe aq të interesuara. Termi nuk është vetëm seksual, përkundrazi.

16. Sploshing

Një fetish seksual që përfshin sjelljen e ushqimit në jetën tuaj seksuale - veçanërisht sasi të mëdha ushqimi, në mënyrë që gjërat të bëhen të rrëmujshme.

17.Wet and Messy (WAM) – Lagur dhe rrëmujë

Një fetish seksual për t'u mbuluar me një substancë të çrregullt, të tillë si ushqimi ose boja.

Burimi: Men’s Health

MOS I HUMBISNI