Street Style

Do të doni të visheni si milanezet pasi të shihni këto kombinime

Shkruar nga Anabel

28 Shtator 2021

Do të doni të visheni si milanezet pasi të shihni këto

Gjatë këtyre ditëve, shkëlqimi i rrugëve të Milanos u dyfishua nga ngjyrat, trendet dhe kombinimet që lindën gjatë Javës së Modës atje. 

Kur vjen puna tek dëshira dhe aftësia për t'u kombinuar, veshjet e italianëve flasin vetë, prandaj është fiks koha për t'u frymëzuar! Cilat ishin trendet e reja që do të duam t'i veshim përgjatë gjithë vitit?

1. Veshje në ngjyrë krem nga koka tek këmbët

Do të doni të visheni si milanezet pasi të shihni këto

2. Varëset Chokers duhet t'i përdorni tani më shumë se kurrë.

Do të doni të visheni si milanezet pasi të shihni këto

Do të doni të visheni si milanezet pasi të shihni këto

3. Xhaketat si fustane

Do të doni të visheni si milanezet pasi të shihni këto

Do të doni të visheni si milanezet pasi të shihni këto

4. Vijat e viteve '90-të.

Do të doni të visheni si milanezet pasi të shihni këto

5.Çantat e strukturuara

Do të doni të visheni si milanezet pasi të shihni këto

Do të doni të visheni si milanezet pasi të shihni këto

6. Pardesytë jo-tradicionale

Do të doni të visheni si milanezet pasi të shihni këto

Do të doni të visheni si milanezet pasi të shihni këto

7. Gati për shkollë!

Do të doni të visheni si milanezet pasi të shihni këto

Do të doni të visheni si milanezet pasi të shihni këto

8. Ky lloj body!

Do të doni të visheni si milanezet pasi të shihni këto

Do të doni të visheni si milanezet pasi të shihni këto

9. Kostumet e gjera

Do të doni të visheni si milanezet pasi të shihni këto

10. Kjo nuancë e jeshiles

Do të doni të visheni si milanezet pasi të shihni këto

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI