Spirituality

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e horoskopit

Shkruar nga Anabel

26 Shtator 2021

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e

Për njerëzit që besojnë te energjia e kristaleve, ato jo vetëm që duken bukur, por mund t’u sigurojnë mbrojtje shpirtërore. Sipas astrologes Lisa Stardust, ja krisalet që duhet të mbani në varësi të shenjës së horoskopit për të larguar energjinë negative.

Dashi

Agat blu: qartësi dhe mirëkuptim; njerëzit dëgjojnë të vërtetën dhe ndjenjat tuaja pa keqkuptime.

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e

Karnelian: rrit guximin dhe vitalitetin, duke siguruar që të merrni përsipër gjithçka.

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e

Demi

Tourmalinë e zezë: nxjerr në pah miqtë e rremë dhe largon energjinë e keqe; kapërceni negativitetin.

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e

Jade: siguron mbështetje; lidhet me elementin e tokës.

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e

Binjakët

Smerald: ju ndihmon të thoni të vërtetën dhe të shihni përtej gënjeshtrave të njerëzve.

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e

Jasper: ka energji tokësore dhe ju ndihmon të shmangni energjinë negative.

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e

Gaforrja

Kuarci i tymosur: hapni mendjen dhe pastroni shpirtin; do të jeni në gjendje të mendoni qartë, në mënyrë racionale dhe të ndiheni të fortë.

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e

Guri i Hënës: zbut ndjenjat tuaja dhe ju ndihmon të gjeni qetësi.

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e

Luani

Hematit: ndihmon në qetësimin e frustrimeve të zjarrta; rilidheni me fuqinë tuaj personale.

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e

Syri i Tigrit: rrit forcën dhe vullnetin e brendshëm dhe gjithashtu ofron mbrojtje të fuqishme.

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e

Virgjëresha

Ametist: ju mbron që të vendosni kufij.

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e

Jasper i kuq: rrit qartësinë dhe zgjidhjen e problemeve.

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e

Peshorja

Karnelian i kuq: ju shton gjallëri dhe  ndihmon me ngarkesën e ditës.

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e

Labradorite: ju ndihmon të gjeni qëndrueshmëri.

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e

Akrepi

Obsidian: siguron mbrojtje dhe qartësi, duke rritur intuitën natyrore.

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e

Lapis lazuli: do t'ju ndihmojë të frymëzoheni për të bërë ëndrrat realitet.

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e

Shigjetari

Amazonite: do t'ju ndihmojë të filtroni energjitë negative dhe të minimizoni dhimbjet e kokës nga stresi. Plus, do t'ju ndihmojë të vendosni kufij të qartë.

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e

Turquoise (bruz): keni fat natyrisht, por nëse doni më shumë.

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e

Bricjapi

Citrine: do t'ju sigurojë që të bëni paratë të lëvizin pa ndonjë gabim.

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e

Oniks i zi: thith energjinë negative, duke mos lejuar që të mbërrijë te ju.

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e

Ujori

Fluorit: do të ndihmojë në zbutjen e stresit duke inkurajuar siguri. Ky kristal gjithashtu do të rrisë besimin dhe aftësinë tuaj për t'u përqëndruar.

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e

Garnet: gur mbrojtës i fuqishëm që do t'ju ndihmojë të keni qëndrueshmëri.

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e

Peshqit

Akuamarin: ndihmon në shërimin mendor, fizik dhe emocional.

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e

Sugilite: ju ndihmon të pranoni emocionet (ndonjëherë dërrmuese) dhe qetëson stresin.

Kristalet që ju largojnë energjinë negative, bazuar te shenja e