Street Style

9 veshjet që i duhen me patjetër Instagramit tënd!

Shkruar nga Anabel

24 Shtator 2021

9 veshjet që i duhen me patjetër Instagramit tënd!

Jemi zyrtarisht në vjeshtë dhe natyrisht ngjyrat tipike të saj ju tërheqin vëmendjen. Nëse po mendoni të ndryshoni "presets" (ngjyrat) në profilin (feed-in) e Instagramit, apo thjesht të shkrepni foto pranë gjetheve të rëna, kini parasysh edhe se çfarë të vishni. 

Ka disa kombinime shumë të thjeshta, me veshje që pjesa më e madhe prej jush i kanë në garderobë, që mund të krijoni për të rifreskuar pak Instagramin tuaj apo edhe ndonjë tjetër rrjet social. Zbulo 9 ide më poshtë dhe përdor imagjinatën për të marrë më të mirën prej tyre:

#1 - Foto me veshjen që përfshin një pulovër-fustan!

9 veshjet që i duhen me patjetër Instagramit tënd!
Instagram: meganmace

#2 - Një kostum "matching"

9 veshjet që i duhen me patjetër Instagramit tënd!
Instagram: madelinebyczyk

#3 - Shacket - Kombinimi i i "shirt" (këmishë) dhe "jacket" (xhaketë): Perfekte për motin e tanishëm, ku nuk është as shumë ftohtë, as shumë vapë

9 veshjet që i duhen me patjetër Instagramit tënd!
Instagram: jnaydaily

#4 - Sigurisht, edhe një veshje me streçe

9 veshjet që i duhen me patjetër Instagramit tënd!
Instagram: kristlelauren

#5 - Jelek pulovër

9 veshjet që i duhen me patjetër Instagramit tënd!
Instagram: actxln_

#6 - Triko

9 veshjet që i duhen me patjetër Instagramit tënd!
Instagram: nenaevans

#7 - Fustan pranveror (po, ndonjëherë edhe në vjeshtë)

9 veshjet që i duhen me patjetër Instagramit tënd!
Instagram: kathleenfitz

#8 - Bluzë me grafika.

9 veshjet që i duhen me patjetër Instagramit tënd!
Instagram: dressmelikethat

#9 - Veshje me një body, zakonisht me xhinse

9 veshjet që i duhen me patjetër Instagramit tënd!
Instagram: breanna_alexisb

Burimi: IN Style