Street Style

Këpucët e sezonit të vjeshtës: Do t'i adhuroni këto 6 modele!

Shkruar nga Anabel

22 Shtator 2021

Këpucët e sezonit të vjeshtës: Do t'i adhuroni

Nëse po mendonit të blinit këpucë të reja për fillimin e vjeshtës, jeni fiks në vendin e duhur. Këpucët e mëposhtme janë pikërisht trendet e këtij sezoni dhe moti i tanishëm, është ideali për secilin nga modelet e mëposhtme. Zgjidh të preferuarat e tua:

#1 - Clogs - "nallane"

Këpucët e sezonit të vjeshtës: Do t'i adhuroni

Këpucët e sezonit të vjeshtës: Do t'i adhuroni

Këpucët e sezonit të vjeshtës: Do t'i adhuroni

#2 - Çizme lëkurë

Këpucët e sezonit të vjeshtës: Do t'i adhuroni

Këpucët e sezonit të vjeshtës: Do t'i adhuroni

#3 - Sandale me lidhëse "ekstra"

Këpucët e sezonit të vjeshtës: Do t'i adhuroni

Këpucët e sezonit të vjeshtës: Do t'i adhuroni

#4 - Këpucë "loafers" me shollë të trashë

Këpucët e sezonit të vjeshtës: Do t'i adhuroni

Këpucët e sezonit të vjeshtës: Do t'i adhuroni

Këpucët e sezonit të vjeshtës: Do t'i adhuroni

#5  - Shapka të rehatshme dhe të buta

Këpucët e sezonit të vjeshtës: Do t'i adhuroni

Këpucët e sezonit të vjeshtës: Do t'i adhuroni

#6 - Ngjyrë argjendi

Këpucët e sezonit të vjeshtës: Do t'i adhuroni

Këpucët e sezonit të vjeshtës: Do t'i adhuroni

Burimi: Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI