Social Buzz

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve do t'ju përlotin!

Shkruar nga Anabel

21 Shtator 2021

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve do t'ju përlotin!

1. Gruaja dhe unë bëmë të njëjtin tatuazh. Zogjtë janë familja jonë dhe zogu që fluturon është fëmija që humbëm.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve do t'ju përlotin!

2. Kjo është frekuenca audio e të qeshurave të mamit tim. Ajo ndërroi jetë në vitin 2017.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve do t'ju përlotin!

3. 5 vjet më parë, humba shtatzëninë time të parë. 2 vjet më parë, humba të dytin.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve do t'ju përlotin!

4. Një tatuazh për aftësitë e mia si elektricist. Punoj me këto duar, prandaj e bëra dhe tatuazhin këtu.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve do t'ju përlotin!

5. Bëra një tatuazh për të theksuar se nuk përcaktohem nga aftësitë e mia ndryshe.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve do t'ju përlotin!

6. Përkujtova përvjetin e parë të operacionit tim në zemër me 2 gjërat që dua më shumë: Muzikën dhe futbollin!

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve do t'ju përlotin!

7. Një tatuazh për të përkujtuar daljen time si "non-binary".

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve do t'ju përlotin!

8. Një tatuazh për dëmtimin tim në tru.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve do t'ju përlotin!

9. Mbulova shenjat me qenushin tim që s'jeton më.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve do t'ju përlotin!

10. Tatuazhi im i parë përkujton ditën kur bëra transplant zemre.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve do t'ju përlotin!

11. Kam kaluar një periudhë të vështirë dhe ky vogëlush ishte i vetmi që më ndihmoi t'ia dilja.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve do t'ju përlotin!

12. Një sëmundje më mori këmbën, por arrita të ngrihem përsëri falë kësaj këtu.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve do t'ju përlotin!

13. Ky ishte kamioni i gjyshit tim të ndjerë. Kam patur kujtimet më të bukura aty.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve do t'ju përlotin!

14. Kur isha fëmijë nuk ngjyrosja dot brenda vijave. Rezultoi se ishte çrregullim personaliteti "borderline".

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve do t'ju përlotin!

15. Tatuazhi mes të cilit pranova publikisht se jam pjesë e LGBTQ.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve do t'ju përlotin!

16. Në këtë tatuazh, boja është përzier me eshtrat e qenushit tim.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve do t'ju përlotin!

17. Ky është tatuazhi im i parë dhe dielli është e fejuara ime.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve do t'ju përlotin!

Burimi: Bright Side