Street Style

Direkt nga 'street style' në Londër: 7 trende që janë gjithçka, veçse ~të mërzitshme~

Shkruar nga Anabel

21 Shtator 2021

Direkt nga 'street style' në Londër: 7 trende që

Java e Modës në Londër nxjerr në pah një nga pamjet më frymëzueve të stilit të jetës atje. Duke qenë tashmë një qytet i mbushur me kultura të ndryshme që janë përqafuar bashkë në mënyrat më të mira, edhe veshjet duken po kaq të shumëllojshme dhe shumë kreative.

Njihuni më poshtë me 7 nga llojet e kombinimeve që u panë më së shumti. E dimë se do t'i adhuroni!

#1 - Veshjet "ylber"

Direkt nga 'street style' në Londër: 7 trende që

Direkt nga 'street style' në Londër: 7 trende që

Direkt nga 'street style' në Londër: 7 trende që

Direkt nga 'street style' në Londër: 7 trende që

#2 - Kuadratet

Direkt nga 'street style' në Londër: 7 trende që

Direkt nga 'street style' në Londër: 7 trende që

Direkt nga 'street style' në Londër: 7 trende që

#3 - Çantat me zinxhir të theksuar

Direkt nga 'street style' në Londër: 7 trende që

Direkt nga 'street style' në Londër: 7 trende që

Direkt nga 'street style' në Londër: 7 trende që

#4 - Viti '00

Direkt nga 'street style' në Londër: 7 trende që

Direkt nga 'street style' në Londër: 7 trende që

Direkt nga 'street style' në Londër: 7 trende që

Direkt nga 'street style' në Londër: 7 trende që

#5 - Veshje që nxjerrin në pah këmbët

Direkt nga 'street style' në Londër: 7 trende që

Direkt nga 'street style' në Londër: 7 trende që

#6 - "Pantallona të mërzitshme", kombinuar në mënyra aspak të mërzitshme

Direkt nga 'street style' në Londër: 7 trende që

Direkt nga 'street style' në Londër: 7 trende që

#7 - Gjithçka e zezë!

Direkt nga 'street style' në Londër: 7 trende që

Direkt nga 'street style' në Londër: 7 trende që

Direkt nga 'street style' në Londër: 7 trende që

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI