Spirituality

5 gurë të çmuar nëse doni të ndryshoni fatin në dashuri

Shkruar nga Anabel

18 Shtator 2021

5 gurë të çmuar nëse doni të ndryshoni fatin në

1. Guri Rozë për dashurinë pa kushte!

5 gurë të çmuar nëse doni të ndryshoni fatin në

Konsiderojeni si gurin e fillimit të dashurisë. Ky kristal mban gjithë energjinë femërore të paqes dhe dhembsurisë. Eshtë shumë i famshëm dhe mund ta përdorni si varëse duke e vendosur pranë zemrës. Eshtë perfekt për fillimin e romancave dhe energjia e tij shpërndahet në llojet e dashurisë të cilat ju keni nevojë.

2. Guri jeshil "Aventurine" për të ndezur më shumë romancën

5 gurë të çmuar nëse doni të ndryshoni fatin në

Nëse doni të ndryshoni fatin tuaj dhe jeni gati t'ju ndodhin gjëra të lëzetshme dashurore, merrni një gurë të tillë. Emri i këtij kristale vjen nga italishtja "a ventura" që do të thotë "nga shansi/fati". Ndonëse shumë lidhin ngjyrën rozë me dahsurinë, është jeshilja në fakt ajo që e përfaqëson. Ky konsiderohet gjithashtu si gur suksesi dhe pasurie, pasi energjia e tij shpërndahet në disa aspekte të jetës suaj, përfshi këtu edhe pasionin në shtrat.

3. Guri Topaz rozë për të gjetur shpirtin binjak

5 gurë të çmuar nëse doni të ndryshoni fatin në

Nëse po kërkoni dikë që ta keni përjetësisht a.k.a shpirtin binjak, investoni në një topaz rozë. Konsiderohet si gur luksoz dhe s'është dhe aq i zakonshëm sa gurët e tjerë rozë. Njësoj si ciklet e Hënës, edhe ngjyrat e këtij guri manifestojnë qëllime dhe energji për gjëra të ndryshme. Nëse ju duhet një lidhje serioze mbani një gur Topaz me vete. 

4. Rubin për zjarr dhe dashuri pasionante

5 gurë të çmuar nëse doni të ndryshoni fatin në

Ky gur i jep fuqi dhe vetëbesim atyre që e vendosin atë, prandaj jo më kot mund të keni parë që mbretëresha Elizabeth e ka me vete në mjaft raste. Le të themi se ndiheni në versionin më të mirë të vetes kur keni një gurë të tillë.

Eshtë gjithashtu guri më i mirë për të manifestuar netë pasionante të shkurtra që kthehen në lidhje jetëgjata. 

5. Guri Amethyst, për dashurinë ndaj vetes.

5 gurë të çmuar nëse doni të ndryshoni fatin në

Nëse ju duhet pak dashuri për veten, mbani këtë kristal. Sa herë që vetëbesimi të tronditet, shihni këtë gur dhe kujtojini vetes që nuk mund të prisni t'ju duan të tjerët nëse nuk doni ju veten.

Burimi: Elite Daily