Sex

10 podcast-e 'edukimi seksual' për të mësuar gjithçka që duhet të dish!

Shkruar nga Anabel

17 Shtator 2021

10 podcast-e 'edukimi seksual' për të mësuar

Përpara se të kalosh tek filmat erotikë apo faqet për të rritur, provo të zbulosh më shumë për seksualitetin tënd dhe atë të seksit tjetër, përmes disa episodeve online edukative. Ja disa prej tyre:

#1 -  Sex With Emily

#2 - Sex and Psychology Podcast

#3 - Salty Sex Cast

#4 - Foreplay Radio — Couples and Sex Therapy

#5 - Sex Ed Podcast

#6 - Doing It! With Hannah Witton

#7 - Speaking of Sex

#8 - Sex Ed With DB

#9 - Why Are People Into That?!

#10 -  The Pleasure Podcast

Burimi: Pop Sugar

MOS I HUMBISNI