Social Buzz

S'duhet t'i humbisni memet më të famshme të momentit: Kim + Kendall në Met Gala!

Shkruar nga Anabel

14 Shtator 2021

S'duhet t'i humbisni memet më të famshme të momentit:

Këtë vit, veshjet në Met Gala, ishin disa nga më të çuditshmet që keni parë dhe si me çdo gjë që bën bujë, nuk mund të mungonin as meme-t. 

Si fillim, kemi Kendall Jenner, me një nga fustanet më të pëlqyer të mbrëmjes:

S'duhet t'i humbisni memet më të famshme të momentit:

Pastaj është Kim Kardashian, me një nga veshjet më të përfolura:

S'duhet t'i humbisni memet më të famshme të momentit:

Dhe në fund është kjo foto, baza ideale për meme-t e momentit:

S'duhet t'i humbisni memet më të famshme të momentit:

S'duhet t'i humbisni memet më të famshme të momentit:

Ja disa nga "krijimet" e Twitter-it:

- Ai ishte fans i muzikës rock, ajo ishte balerinë.

- Kur jeta imiton artin.

- Kendall, jam unë, Kim-i.

- Unë dhe ankthi im kur dal.

- Kim Kardashian dhe fëmijët e saj mbërritën në Met Gala.

S'duhet t'i humbisni memet më të famshme të momentit:

MOS I HUMBISNI