Social Buzz

10+ gjëra të çuditshme që do të gjeni në oqeane!

Shkruar nga Anabel

14 Shtator 2021

10+ gjëra të çuditshme që do të gjeni në oqeane!

Oqeani është një vend që mbulon mbi 70% të sipërfaqes së botës. Ndërkohë, njerëzit kanë zbuluar dhe vëzhduar vetëm 20% të tij. Thënë kjo, ka ende shumë gjëra që nuk dimë dhe nuk kemi parë për oqeanet. Më poshtë, shihni ca prej gjërave që studiuesit i kanë vënë re, nga më të pazakontat te ato më magjepsëset.

1. Statuja nënujore

10+ gjëra të çuditshme që do të gjeni në oqeane!

2. Kandil deti si "llambë"

10+ gjëra të çuditshme që do të gjeni në oqeane!

3. Prova të qytetërimit romak

10+ gjëra të çuditshme që do të gjeni në oqeane!

4. Peshk-luani

10+ gjëra të çuditshme që do të gjeni në oqeane!

5. Anije të mbytura

10+ gjëra të çuditshme që do të gjeni në oqeane!

6. Toadfish portokalli

10+ gjëra të çuditshme që do të gjeni në oqeane!

7. Varreza anijesh

10+ gjëra të çuditshme që do të gjeni në oqeane!

8. Statuja perëndeshash

10+ gjëra të çuditshme që do të gjeni në oqeane!

9. "Cuttlefish"

10+ gjëra të çuditshme që do të gjeni në oqeane!

10. "Ndërtesë" artificiale koralore

10+ gjëra të çuditshme që do të gjeni në oqeane!

11. "Anglerfish"

10+ gjëra të çuditshme që do të gjeni në oqeane!

12. "Stargazer", gjallësa që ju pëlqen ta varrosin veten nën rërë, duke lënë vetëm pjesën e syve jashtë

10+ gjëra të çuditshme që do të gjeni në oqeane!

13. Pishinë deti - për të krijuar një kufi nga peshkaqenët

10+ gjëra të çuditshme që do të gjeni në oqeane!

14. Karkaleci Mantis

10+ gjëra të çuditshme që do të gjeni në oqeane!

Burimi: Men's Health

MOS I HUMBISNI