Sex

10+ gjëra shumë seksi që mund të bëni me partnerin kur thjesht jeni lodhur nga rutina

Shkruar nga Anabel

9 Shtator 2021

10+ gjëra shumë seksi që mund të bëni me partnerin kur

Seksi nuk ka pse të fillojë dhe përfundojë me *seksin*. Ka shumë gjëra të tjera që mund të bëni para tij, midis dhe në fund. Ka shumë gjeste të vogla që mund të rrisin tensionin seksual dhe e bëjnë jetën tuaj në shtrat shumë herë më pikante nga ç'mund të jetë. 

Nëse ju duhet fiks kjo, lista më poshtë është e mbushur plot me ide seksi! 

1. 

Jepi gjithë vëmendjen tënde.

2.

Pyeti me ngadalë se çfarë do të donin.

3.

Shihni porno bashkë, ose lexoji një histori romantike.

4.

Flisni për seksin duke u parë në sy.

5.

Përdor vetëm gishtërinjtë kur e prek nëpër trup.

6.

Zhduk çdo gjë që mund të të shpërqëndrojë dhe fokusohu aty.

7.

Përfshihuni më shumë me njëri-tjetrin përmes frymëmarrjes.

8.

Lërini t'ju shohin teksa masturboheni.

9.

Bëjini pak masazh para se loja të fillojë.

10.

Ndiz ca qirinj përreth.

11.

Luani me thithkat e tyre...

12.

Provoni t'i mbyllni sytë.

13. 

Jepini atyre një shfaqje!

14.

Bëhu e pistë, me të folurën tënde.

15.

Bëni një dush bashkë

16.

Thuajini t'ju përshkruajnë ekzaktësisht çfarë duan.

17.

Vazhdoni me raundin e dytë, të tretë...pse jo të katërt?

Burimi: Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI