Red Carpet

Bellissimo! Të veshurit më mirë në Festivalin e Filmit në Venecia 2021

Shkruar nga Anabel

6 Shtator 2021

Bellissimo! Të veshurit më mirë në Festivalin e Filmit

Festivali i 78 i Filmit në Venecia ka filluar dhe të gjithë janë kuriozë për disa prodhime të shumëpritura si “Dune” apo “Spencer”, ky i fundit në lidhje me Princeshën Diana. Deri më tani, përsa i përket tapetit të kuq, veshjet variojnë nga klasiket e deri te të guxishmet. Ja disa nga paraqitjet më të mira:

KRISTEN STEWART

Bellissimo! Të veshurit më mirë në Festivalin e Filmit

ZENDAYA

Bellissimo! Të veshurit më mirë në Festivalin e Filmit

DAKOTA JOHNSON

Bellissimo! Të veshurit më mirë në Festivalin e Filmit

ANYA TAYLOR-JOY

Bellissimo! Të veshurit më mirë në Festivalin e Filmit

JESSICA CHASTAIN

Bellissimo! Të veshurit më mirë në Festivalin e Filmit

MAUDE APATOW

Bellissimo! Të veshurit më mirë në Festivalin e Filmit

KIRSTEN DUNST

Bellissimo! Të veshurit më mirë në Festivalin e Filmit

ZOE SALDANA

Bellissimo! Të veshurit më mirë në Festivalin e Filmit

SARAH GADON

Bellissimo! Të veshurit më mirë në Festivalin e Filmit

SHARON DUNCAN-BREWSTER

Bellissimo! Të veshurit më mirë në Festivalin e Filmit

BIANCA BRANDOLINI D'ADDA

Bellissimo! Të veshurit më mirë në Festivalin e Filmit

BEATRICE VENDRAMIN

Bellissimo! Të veshurit më mirë në Festivalin e Filmit

VIOLA DHE VERA ARRIVABENE

Bellissimo! Të veshurit më mirë në Festivalin e Filmit

CHLOE ZHAO

Bellissimo! Të veshurit më mirë në Festivalin e Filmit

MONA FASTVOLD

Bellissimo! Të veshurit më mirë në Festivalin e Filmit