Thonjtë

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja është e parezistueshme

Shkruar nga Anabel

4 Shtator 2021

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

Ndoshta sepse përshtatet me çdo stil veshjeje. Ndoshta sepse duket mirë në çdo stinë. Ndoshta sepse thjesht është elegante. Ngjyra e kuqe te thonjtë është e pakrahasueshme. Jo më kot konsiderohet klasike.

Nëse e vendosët ngjyrën e radhës, ne iu drejtuam Pinterestit për t’ju propozuar këto modele:

1

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

2

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

3

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

4

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

5

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

6

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

7

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

8

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

9

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

10

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

11

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

12

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

13

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

14

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

15

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

16

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

17

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

18

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

19

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

20

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

21

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

22

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

23

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

24

Këto modele thonjsh duken kaq bukur sepse thjesht dhe vetëm e kuqja

MOS I HUMBISNI