Fashion on TV

Veshje dhe aksesorë që u shfaqën në më shumë se një film/serial

Shkruar nga Anabel

1 Shtator 2021

Veshje dhe aksesorë që u shfaqën në më shumë se

Krijimi i gardërobës për një film a serial mund të jetë një proces i ndërlikuar, kështu që disa kostumografë dhe stilistë vendosin të riciklojnë disa veshje që tashmë janë përdorur në të kaluarën, qoftë për të ulur kostot në buxhetin e projektit, ose thjesht si formë respekti. Por nuk përjashtohen as rastësitë. Ja disa:

The Nanny, 1994 — Clueless, 1995

Veshje dhe aksesorë që u shfaqën në më shumë se

Mad Men, 2013 — Once Upon a Time in Hollywood, 2019

Veshje dhe aksesorë që u shfaqën në më shumë se

Casanova, 2005 — Belle, 2013

Veshje dhe aksesorë që u shfaqën në më shumë se

Ever After, 1998 — The White Queen, 2013

Veshje dhe aksesorë që u shfaqën në më shumë se

Marie Antoinette, 2006 — Harlots, 2019

Veshje dhe aksesorë që u shfaqën në më shumë se

The Tudors, 2010 — The Spanish Princess, 2019

Veshje dhe aksesorë që u shfaqën në më shumë se

13 Going on 30, 2004 — Yes Day, 2021

Veshje dhe aksesorë që u shfaqën në më shumë se

The Borgias, 2011 — Romeo and Juliet, 2013

Veshje dhe aksesorë që u shfaqën në më shumë se

Night at the Museum, 2006 — How I Met Your Mother, 2010

Veshje dhe aksesorë që u shfaqën në më shumë se

Emma, 1996 — Downton Abbey, 2012

Veshje dhe aksesorë që u shfaqën në më shumë se

Stardust, 2007 — The Tudors, 2008

Veshje dhe aksesorë që u shfaqën në më shumë se

Mad Men, 2008 — The Help, 2011

Veshje dhe aksesorë që u shfaqën në më shumë se

Sense and Sensibility, 1995 — Persuasion, 2007

Veshje dhe aksesorë që u shfaqën në më shumë se